Понедељак као и сваки други

Датум: 12. Maj 2020 11:46 Категорија: Новости

Поводом повратка деце(понедељак 11.05.2020.) у ПУ контактирани смо од надзорнице Весне Радуловић да јој пошаљемо повратне информације како је протекао први дан у нашој установи. 

Том приликом директорка наше установе Ана Бошкић обратила се надзорници следећим речима:
"Поштована Весна,
Данашњи дан поновног отварања ПУ "Колибри" Бач започео је управо са жељом коју смо добили од ШУ - тебе "Желим да вам све буде како сви желимо". Из тог разлога смо се одлучили да тема данашњег дана буде "Понедељак као и сваки други". Брзо смо дошли до закључка зашто нам је лепо кренуло.
-Онлајн-комуникација са родитељима, децом преко родитеља за време ванредног стања била је јако добра, родитељи, деца, васпитачи имали су свакодневне онлајн-комуникације преко платформи вибер, фб, сајта ПУ.
-Свака комуникација са родитељима, децом носила је одређену поруку, информацију, зашто се шаље.
-Динамика контаката је била природна не пренаглашена...
Деца, родитељи данас су нам дошли са осмесима,а и ми смо их дочекали са осмесима у складу са свим Мерама МПНТР и Мин. здравља.
У петак су свим родитељима који су испуњавали услове за прву фазу поновног укључивања деце у в-о рад ПУ прослеђене Препоруке, Мере којих треба да се придржавају.
Током целог дана била је опуштена и весела атмосфера, деца су имала осећај као да се "играмо" докторица и медицинских сестара.
Већи део дана по одабиру и жељи деце провели смо у лепо уређеном дворишту вртића, шетњи...
С поштовањем и велики поздрав од деце, васпитача и осталог особља из ПУ "Колибри" Бач"