VII ФЕСТИВАЛ ДРАМСКОГ СТВАРАЛАШТВА-ПРИЧАМ ТИ ПРИЧУ

Датум: 07. Jun 2018 17:45 Категорија: Новости

У недељу 22.04.2018. одржан је 7 по реду  фестивал драмског стваралаштва ,,ПРИЧАМ ТИ ПРИЧУ,,. На фестивалу су се приказале укупно 7 дечјих представа припремних предшколских група из општине Бач.

Фестивал је такмичарског карактера и том приликом прве три најбоље пласиране представе су биле награђене учешћем на следећим манифестацијама:

1 место је освојила представа под називом ,,Поп Ћира и поп Спира у вртићу,, васпитача Сање Вучић и Јелене Мировић и том приликом су учествовали на 18-ој смотри дечјег драмског стваралаштва Јужнобачког округа у Врбасу;

2 место је освојила представа под називом ,,Вук...јарићи и три прасета,, васпитача Наде Дајић која је гостовала на ,,Мајским играма,, у Бечеју;

3 место је освојила представа под називом ,,Златокоса и три медведа,, васпитача Сандре Челић и Јоване Чулић која је приказана у Бачкој Паланци на ,,Отвореној сцени,,.

Осим ових награда додељене су и награде за најбоље глумачко остварење сваке представе понаособ; најлепши плакат; најбољу режију; најбољи костим; сценски говор; колективну игру. Сва деца која су учествовала на фестивалу добила су захвалнице за учешће.