Новости

НУРДОР и А.Г.Е.О.П. - захвалница

Датум: 18. Novembar 2020 11:01 Категорија: Новости

Наши малишани из ПУ "Колибри" упутили су подршку у виду цртежа пријатељима у Италији - удружењу AGEOP RICERCA у акцији за очување њихове Родитељске куће за смештај и бригу о деци која се лече од малигних болести. Наши малишани су се потрудили да својим цртежима пренесу емоцију, машту и солидарност која не познаје границе и препреке, већ само могућност и прилике. 
"Надамо се и верујемо да ћемо и у будућности бити у вас у акцијама које долазе и кроз које ћемо увек настојати да подсећамо једни друге да не постоји ништа толико снажно као мали људи удружени у Добра дела."

Прочитај

ПРОЈЕКАТ ,,СНАЖНИ ОД ПОЧЕТКА-ДАЈМО ИМ КРИЛА,,

Датум: 06. Novembar 2020 18:41 Категорија: Новости

ПРОГРАМ ЗА РОДИТЕЉЕ
 „СНАЖНИ ОД ПОЧЕТКА ДАЈМО ИМ КРИЛА“
 
Предшколска установа „Колибри“ Бач је започела реализацију пројекта „Програм за децу и породицу- СНАЖНИ ОД ПОЧЕТКА-ДАЈМО ИМ КРИЛА“, у сарадњи са ЦИП – Центром за интерактивну Педагогију уз подршку Светске банке и Фондације за отворено друштво.
У овом пројекту се осим наше Установе, налази још 15 установа из целе Србије.
ЦИЉ програма је да допринесе унапређивању услова одрастања, развој и добробит деце предшколског узраста.
Програм је намењен свим родитељима који желе да унапреде своје родитељске вештине, компетенције, који воле да уче и размењују искуства са другим родитељима
У нашој ПУ, целој општини учешће је узело 98 породица.
 

Прочитај

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 2020

Датум: 06. Novembar 2020 18:23 Категорија: Новости

Ове године у периоду од 05.10.-11.10. традиционално је обележена дечија недеља под слоганом "Подељена срећа, два пута је већа". Планирани програм је био разнолик а свака узрасна група је узела учешће у неким од активности: цртање на плочнику или осликавање прозора; дружење са нашим песником и композитором Владимиром Босанчићем; гледање представа са претходних фестивала драмског стваралаштва; спортски дан; маскенбал и др.

Прочитај

НУРДОР-хуманитарни пројекат

Датум: 06. Novembar 2020 18:01 Категорија: Новости

Наша ПУ одазвала се позиву Националног удружења родитеља деце оболеле од рака(НУРДОР) са жељом да у духу поштовања и неговања филантропских вредности пружимо учешће у остваривању Мисије унапређења квалитета лечења и живота деце и младих оболелих од рака. Израдом ликовних радова са акцентом на жуту боју пружили смо подршку и солидарност деци и младима оболелима од рака. Сви пристигли ликовни радови били су део највећег цртежа у Болоњи.

Прочитај

Дечија недеља у ПУ ,,Колибри,, у Плавни

Датум: 20. Oktobar 2020 12:16 Категорија: Новости

Све девјчице и дечаци гарави, разних језика и разних нарави, имају право на живот и наду, да расту у миру, срећи и раду. Весела дружина из вртића у Плавни.

Прочитај

Дечија недеља - најава

Датум: 29. Septembar 2020 16:24 Категорија: Новости

Дечија недеља од 5. до 11. октобра 2020. године под слоганом "ПОДЕЉЕНА СРЕЋА, ДВА ПУТА ЈЕ ВЕЋА!"

Прочитај

ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ 2020

Датум: 29. Septembar 2020 15:58 Категорија: Новости

У сарадњи са Туристичком Организацијом Општине Бач наша ПУ "Колибри" је и ове године дала свој допринос учешћем на манифестацији - Дани европске баштине.
Манифестација Дани европске баштине у 2020. години слави наслеђе и образовање - и то кроз улогу образовања у наслеђу и наслеђа образовања.
 
У петак, 25.09. малишани из Бача представили су се кроз тему "Традиционалне игре и образовање" (путем фб странице ПУ "Колибри" Бач - https://www.facebook.com/PU-Kolibri-Ba%C4%8D-101574535046203 ), такође наши мали уметници из Бача, Селенче, Бођана и Малог Бача уз помоћ васпитача припремили су изложбу ликовних радова у фоајеу Народне библиотеке "Вук Караџић" у Бачу.

Прочитај

ДАНИ ЕВРОПСКЕ БАШТИНЕ 2020 - најава

Датум: 24. Septembar 2020 19:49 Категорија: Новости

Манифестација Дани европске баштине у 2020. години слави наслеђе и образовање – и то кроз улогу образовања у наслеђу и наслеђа у образовању. Од самог почетка образовање представља срж Дана европске баштине и чини основу највећег броја догађаја који се сваке године одржавају широм Европе.
 
Предшколска установа "Колибри" Бач и ове године даје свој допринос учешћем на манифестацији Дани европске баштине у 2020. години. Позивамо вас све да нам се придружите на фб страници у петак, 25.9.2020., у 12.30 часова да заједно гледамо "livestream" и на тај начин подржимо нашу децу у реализацији ове манифестације. Гледамо се сутра!

Прочитај

Мере безбедности и здравствене заштите у циљу превенције здравља деце, родитеља и запослених у ПУ ,,Колибри,,

Датум: 09. Septembar 2020 17:03 Категорија: Новости

Прочитај

Нека почетак шк. 2020/21. године буде срећан!

Датум: 09. Septembar 2020 16:57 Категорија: НовостиПрочитај