еВртић

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЕЛЕКТРОНСКОЈ ПРИЈАВИ ДЕЦЕ ЗА  УПИС У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ ,,КОЛИБРИ‟
 
Грађани општине Бач ће моћи у периоду од 04.05.2020. подносити захтев за упис деце у ПУ ,,Колибри‟ електронским путем. С обзиром да наша ПУ нема званични конкурс за упис ова услуга ће бити омогућена током целе године.
Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе, што значи да родитељи више неће морати да одлазе на разне шалтере приликом пријаве детета у предшколску установу, већ ће пријаву моћи да обаве електронским путем на Порталу еУправа (https://euprava.gov.rs/)
Од ове године услуга ће бити омогућена у 140 градова и општина као лакши, бржи и потпуно бесплатан начин пријаве детета у предшколску установу. Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају. Детаљнија упутства за коришћење ове апликације можете прочитати на порталу еВртић (https://euprava.gov.rs/)
У овом тренутку је  у току имплементација ове услуге у свим градовима и општинама у Србији. Све детаљније информације у вези коришћења ове могућности биће објављене на сајту наше ПУ као и на сајту општине Бач непосредно пре пуштања у рад овог сервиса.


Предшколска установа "Колибри" Бач
Адреса: Школска 3, Бач
Телефон: 021/6071770
Електронска адреса: kolibri.bac@gmail.com

Контак особе за рад са странкама - родитељима: васпитачи Ивана Филиповић и Мина Дајић
Контакт телефон 062/1904304
Електронска адреса за помоћ и подршку при упису као и за слање додатне документације: podrska.upis.kolibri@gmail.com