РАСТИМО УЗ ПЛЕС-ПРЕДШКОЛЦИ НА ТРГОВИМА

Датум: 01. Jun 2020 12:58 Категорија: Новости

„Дечија плесна асоцијација“ из Београда од 2010. године реализује међународни пројекат „Растимо уз плес-предшколци на трговима“ чији сарадник и учесник је и наша ПУ . Циљ пројекта је да се укаже на значај и утицај плесних активности у раном развоју деце. Пројекат се реализује кроз плесне активности током целе године, да би се на данашњи дан односно Међународни дан детета приказало плесно умеће деце на трговима градова који учествују.
„Дечија плесна асоцијација“ данас обележава свој Јубилеј односно 10 година постојања и активног рада. Како смо спречени да ове године плешемо сви заједно на трговима, одлучено је да на потпуно другачији начин обележимо тј прославимо овај датум. Деца из наше ПУ том приликом нацртала су цртеже на ову тему и фотографисала се док плешу кореографије у кућним условима. Део фотографија можете видети овде а остатак се налази у нашој галерији(албум РАСТИМО УЗ ПЛЕС-ПРЕДШКОЛЦИ НА ТРГОВИМА 01.06.2020.)
Нашим уваженим сарадницима из „Дечије плесне асоцијације“ желимо још много година успешног рада, нових кореографија и заједничке игре.